Päivitetty: 16.10.2017 klo 23:01

Fysioterapia

ma-pe 10.00 - 18.30

Kuntosalin
asiakaspalvelu

ma-to 10.00 - 18.30
pe 10.00 - 17.30

Avainkortilla

ma - su 5.00 - 23.00

Haluan liittyä postituslistalle

Saan tietoa Kuntoparkin ajankohtaisista asioista sähköpostiini

sähköpostiosoitteeni:

Syötä tämä koodi:
captcha

FACEBOOK

Kuntosali

Kuntosalin viihtyisät ja avarat tilat antavat Sinulle mahtavat puitteet monipuolisen kuntosaliliikunnan harrastamiseen.

Avainkortilla kuntosalilla voit käydä vapaasti harjoittelemassa aamu viidestä ilta yhteentoista (poistuminen klo 00.30 mennessä) viikon jokaisena päivänä. 31 suorituspisteestä löydät varmasti juuri Sinulle sopivat laitteet ja välineet.

Salilla on myös nykyaikainen cardio-osasto, josta löytyy monipuoliset aerobiset laitteet juoksumatosta crosstraineriin. Panostamme laitteiden hyvään kuntoon ja turvallisuuteen sekä yleiseen siisteyteen ja viihtyisyyteen.

Meillä Sinun ei tarvitse aloittaa liikuntaa yksin, vaan fysioterapeuttimme suunnittelevat halutessasi yksilöllisen liikuntaohjelman juuri Sinun tavoitteitasi ja tarpeitasi ajatellen.

Saat ison panoraamakuvan kuntosalista painamalla tästä.

KUNTOSALIKURSSI VASTA-ALKAJILLE

Oletko harkinnut kuntosaliharrastuksen aloittamista, mutta et oikein tiedä mitä ja miten laitteita käytetään? Kuntosalikurssi vasta-alkajille on erinomainen tapa tutustua kuntosalin maailmaan. Kurssilla opetellaan laitteiden säädöt ja oikea suoritustekniikka. Venyttelyt käydään läpi perusteellisesti, ja jokainen kurssilainen saa mukaansa venyttely- ja kuntosaliohjelman.

Kuntosaliharjoittelu on hyvä tapa pitää huolta lihaksistonsa kunnosta. Istumatyökin vaatii lihaksilta kestävyyttä, sillä esimerkiksi ryhtiä ylläpitävät lihakset rasittuvat staattisesti työpäivän aikana. Tästä voi olla seurauksena huono ryhti tai niska-, selkä- ja hartiakipuja. Painoharjoittelu vahvistaa lihaksia ja niveliä ja auttaa jaksamaan paremmin niin töissä kuin vapaa-aikanakin.

Jokaisella ihmisellä on hieman erilaiset syyt harrastaa urheilua. Yksi yleisimpiä syitä on kuitenkin elämänlaadun paraneminen terveydentilan kohentuessa. Myös ulkonäkö motivoi ihmisiä liikkumaan. Kuntosaliharjoittelu on paras tapa kiinteyttää kehoa, sillä lihakset antavat vartalolle muotoja oikeisiin paikkoihin.

Kuntosalikurssilla jokaisen osallistujan terveydentila ja liikuntatausta otetaan huomioon, joten olet tervetullut kurssille, vaikka et olisi koskaan kokeillut mitään liikuntamuotoa. Myös niille, jotka ovat aiemmin harrastaneet saliharjoittelua, mutta on tullut pidempi tauko, kurssi on hyvä tapa aloittaa harrastus uudestaan.

Ajankohtaista

Kesän ajan tarjous!

Kuntoparkissa on kesälläkin erinomaisen monipuolinen jumppatarjonta: tuttujen live- ja virtual-tuntien lisäksi ohjelmistoon tulevat puistojumpat. Kausikortilla käytössäsi on myös laadukas kuntosalimme.

Tervetuloa kuntoilemaan – nyt kesäisen hyvään hintaan!

kesanajantarjous_2017

Lisätty 19.05.2017

KAVERITARJOUS

Kuukausikortti 29.90 €

Kun ystäväsi ostaa samalla kerralla kuukausikortin, saatte molemmat  viikon lisää treeniaikaa korttiinne.
Nyt kannattaa ostaa useampi kuukausi, sillä jokaista kuukautta kohti saatte 1 viikon kaupanpäälle! (ei koske kausikortteja)

Kausikortit nyt tarjoushintaan:
12 kk / 250 € (norm. 359 €)
9 kk / 190 € (norm. 269 €)
5 kk / 110 € (norm. 149,50 €)
3 kk / 87 € (norm. 89,70 €)
Kuukausikortti 29,90 €/kk

Ei liittymismaksua, ei sitovia sopimuksia.

kaverikampanja2017_facebook

Lisätty 05.01.2017

Tarjous: Kun ostat kausikortin (3-12 kk), saat joulukuun kuntoilut kaupan päälle!

jouluntarjous

Kausikortit nyt tarjoushintaan:
12 kk / 250 € (norm. 359 €)
9 kk / 190 € (norm. 269 €)
5 kk / 110 € (norm. 149,50 €)
3 kk / 87 € (norm. 89,70 €)

1 kk / 29,90 €
Ei aloitusmaksuja tai jäsenyyksiä.

Kausikortilla käytössäsi ovat
Viihtyisä, monipuolinen ja hyvin ilmastoitu kuntosali, laadukkailla vapaapaino- ja pakkalaitteilla
– Innostavat ryhmäliikuntatunnit: LesMills & Kuntoparkin omat tunnit. Raahen kattavin tarjonta – tsekkaa kalenterimme netistä!

Helppoa & tehokasta kuntosalitreeniä
Meillä voit treenata helposti SmartZonen avulla. SmartZone opastaa harjoittelussa, säätää laitteet automaattisesti sinulle räätälöidyn ohjelman mukaan ja päivittyy kuntosi kehittyessä. SmartZonen avulla treenaat kaikki lihasryhmät vain 30 minuutissa! SmartZone-ohjaus ja ohjelma 70 €.

Tarjous voimassa 1.-31.12.2016.

Lisätty 29.11.2016

Siirry ajankohtaista sivulle tästä.


Valid XHTML 1.0 Strict