Päivitetty: 10.02.2018 klo 12:49

Fysioterapia

ma-pe 10.00 - 18.30

Kuntosalin
asiakaspalvelu

ma-to 10.00 - 18.30
pe 10.00 - 17.30

Avainkortilla

ma - su 5.00 - 23.00

Haluan liittyä postituslistalle

Saan tietoa Kuntoparkin ajankohtaisista asioista sähköpostiini

sähköpostiosoitteeni:

Syötä tämä koodi:
captcha

FACEBOOK

Kuntosali

Kuntosalin viihtyisät ja avarat tilat antavat Sinulle mahtavat puitteet monipuolisen kuntosaliliikunnan harrastamiseen.

Avainkortilla kuntosalilla voit käydä vapaasti harjoittelemassa aamu viidestä ilta yhteentoista (poistuminen klo 00.30 mennessä) viikon jokaisena päivänä. 31 suorituspisteestä löydät varmasti juuri Sinulle sopivat laitteet ja välineet.

Salilla on myös nykyaikainen cardio-osasto, josta löytyy monipuoliset aerobiset laitteet juoksumatosta crosstraineriin. Panostamme laitteiden hyvään kuntoon ja turvallisuuteen sekä yleiseen siisteyteen ja viihtyisyyteen.

Meillä Sinun ei tarvitse aloittaa liikuntaa yksin, vaan fysioterapeuttimme suunnittelevat halutessasi yksilöllisen liikuntaohjelman juuri Sinun tavoitteitasi ja tarpeitasi ajatellen.

Saat ison panoraamakuvan kuntosalista painamalla tästä.

KUNTOSALIKURSSI VASTA-ALKAJILLE

Oletko harkinnut kuntosaliharrastuksen aloittamista, mutta et oikein tiedä mitä ja miten laitteita käytetään? Kuntosalikurssi vasta-alkajille on erinomainen tapa tutustua kuntosalin maailmaan. Kurssilla opetellaan laitteiden säädöt ja oikea suoritustekniikka. Venyttelyt käydään läpi perusteellisesti, ja jokainen kurssilainen saa mukaansa venyttely- ja kuntosaliohjelman.

Kuntosaliharjoittelu on hyvä tapa pitää huolta lihaksistonsa kunnosta. Istumatyökin vaatii lihaksilta kestävyyttä, sillä esimerkiksi ryhtiä ylläpitävät lihakset rasittuvat staattisesti työpäivän aikana. Tästä voi olla seurauksena huono ryhti tai niska-, selkä- ja hartiakipuja. Painoharjoittelu vahvistaa lihaksia ja niveliä ja auttaa jaksamaan paremmin niin töissä kuin vapaa-aikanakin.

Jokaisella ihmisellä on hieman erilaiset syyt harrastaa urheilua. Yksi yleisimpiä syitä on kuitenkin elämänlaadun paraneminen terveydentilan kohentuessa. Myös ulkonäkö motivoi ihmisiä liikkumaan. Kuntosaliharjoittelu on paras tapa kiinteyttää kehoa, sillä lihakset antavat vartalolle muotoja oikeisiin paikkoihin.

Kuntosalikurssilla jokaisen osallistujan terveydentila ja liikuntatausta otetaan huomioon, joten olet tervetullut kurssille, vaikka et olisi koskaan kokeillut mitään liikuntamuotoa. Myös niille, jotka ovat aiemmin harrastaneet saliharjoittelua, mutta on tullut pidempi tauko, kurssi on hyvä tapa aloittaa harrastus uudestaan.

Ajankohtaista

6-12 kuukauden kausikortin ostajalle kaupanpäälle lahjakortti 45 minuutin hierontaa.

hierontalahjakortti2
1 kk 29.90 €
3 kk 87.00€
6 kk 130.00€
9 kk 185.00€
12 kk 240.00 €
Aamukortti 22€ /kk (klo 5-12.)
Tarjous voimassa vain torstaihin 8.2. saakka! Hierontahoidot tulee lunastaa 16.2. mennessä.

Lisätty 07.02.2018

Lisätty 07.02.2018

Avoimet ovet Kuntoparkissa ma-to 15.-18.1. klo 16-19.

treenaat_edullisesti Tervetuloa tutustumaan kuntosaliin ja ryhmäliikuntatunteihin – maksutta – ja nappaamaan avoimien ovien yllätystarjous!

Tiesithän, että Kuntoparkissa et maksa ylimääräisiä aloitus- ja jäsenmaksuja tai sido itseäsi jäsenyyksiin pitkiksi ajoiksi? Meillä voit kuntoilla ihan oman makusi mukaan kertalipulla, 10 kerran kortilla tai kausikortilla. Pääasia, että saat kuntoilusta hyvän olon!

Katso http://www.kuntoparkki.com/ryhmaliikuntakalenteri/

Lisätty 13.01.2018

Siirry ajankohtaista sivulle tästä.


Valid XHTML 1.0 Strict