Päivitetty: 10.02.2018 klo 12:49

Fysioterapia

ma-pe 10.00 - 18.30

Kuntosalin
asiakaspalvelu

ma-to 10.00 - 18.30
pe 10.00 - 17.30

Avainkortilla

ma - su 5.00 - 23.00

Haluan liittyä postituslistalle

Saan tietoa Kuntoparkin ajankohtaisista asioista sähköpostiini

sähköpostiosoitteeni:

Syötä tämä koodi:
captcha

FACEBOOK

Myytäviä terveystuotteita

Saat Kuntoparkista laadukkaita terveystuotteita hyvinvointisi parantamiseen:


McKenzie minirulla
MC-KENZIE LANNERULLA

Hinta : 35 €


Mc-Kenzie lannerulla on puolipehmeä rulla remmillä, jolla voit kiinnittää sen esimerkiksi tuolin selkänojan yli. Se antaa  voimakkaan tuen lanneselälle auttaen esimerkiksi välilevyvammoista kärsiviä. Rullaa voidaan käyttää  esimerkiksi sohvalla tai nojatuolissa istuttaessa.


humantool2
HUMAN TOOL -SATULAISTUIN / TASAPAINOISTUIN

Hinta: 149 €


Humantool -satulaistuin / tasapainoistuin antaa selälle hyvän pystyasennon, vahvistaa keskivartalon lihaksia ja parantaa aineenvaihduntaa sekä verenkiertoa. Soveltuu käytettäväksi esimerkiksi työn lomassa. Voit valita tyynyn väriksi sinisen, mustan tai punaisen.


Kuntouta itse niskasi uusi versio
KUNTOUTA ITSE NISKASI  -KIRJA

Hinta: 40,50 €


Hyvin monet ihmiset kärsivät elämänsä aikana erilaisista niskakivuista. Kirjan tarjoama itsehoitomenetelmä auttaa niskakipuihin pitkällä aikavälillä tehokkaammin kuin mikään muu hoitokeino. Kirjassa on selkeät ohjeet niskan omahoidosta ja niskaongelmien ennaltaehkäisystä sekä tekstinä että kuvina.


Kuontouta itse selkasi_
KUNTOUTA ITSE SELKÄSI -KIRJA

Hinta: 40,50 €


Kirja tarjoaa turvallisen ja luotettavan menetelmän välilevystä johtuvien selkävaivojen parantamiseksi. Saat selkeät ohjeet sekä tekstinä että kuvina selän omahoidosta ja selkäongelmien ennaltaehkäisystä.


Kuntouta itse olkapaasi_
KUNTOUTA ITSE OLKAPÄÄSI -KIRJA

Hinta 40,50 €


Tässä helppolukuisessa kirjassa kerrotaan nopeasti ja tehokkaasti vaikuttavasta olkapäävaivojen itsehoito-ohjelmasta, jonka avulla voi myös ennaltaehkäistä mahdollisia tulevia olkapääseudun ongelmia. Kirjan ohjeita huolellisesti noudattamalla on mahdollista saada apua jopa jo kauan vaivanneisiin olkapään kiputiloihin.


tempur_original
TEMPUR ORIGINAL -TYYNY (koot Junior, S, M, L ja XL)

Hinta alkaen 99 €


TEMPUR Original on ergonomisesti muotoiltu tukityyny kylkiasennossa nukkuvalle. Erityisen suositeltava se on selkä- ja niskakivuista kärsiville, sillä niskan ja pään muotoihin täydellisesti mukautuvana se vähentää hartiaseudun kireyttä ja jäykkyyttä.


tempur_millenium
TEMPUR MILLENIUM -TYYNY (koot S, M, L ja XL)

Hinta alkaen 129 €


TEMPUR Millennium on tukityyny, jonka muotoilu sopii niin selkä- kuin kylkinukkujallekin. Tyynyn keskellä nukutaan selinmakuuasennossa ja kylkimakuulla pää sijoitetaan tyynyn korkeamman reunan päälle. Erinomainen selkä- ja niskakivuista kärsiville.


TEMPUR PALLUKKA -HIERONTAVÄLINE

Hinta 47 €


Oivallinen kotimainen apuväline lihasten käsittelyyn. Pallukka-käsittelyllä rentoutat niska-hartiaseutusi helposti, tehokkaasti ja turvallisesti.

Ajankohtaista

6-12 kuukauden kausikortin ostajalle kaupanpäälle lahjakortti 45 minuutin hierontaa.

hierontalahjakortti2
1 kk 29.90 €
3 kk 87.00€
6 kk 130.00€
9 kk 185.00€
12 kk 240.00 €
Aamukortti 22€ /kk (klo 5-12.)
Tarjous voimassa vain torstaihin 8.2. saakka! Hierontahoidot tulee lunastaa 16.2. mennessä.

Lisätty 07.02.2018

Lisätty 07.02.2018

Avoimet ovet Kuntoparkissa ma-to 15.-18.1. klo 16-19.

treenaat_edullisesti Tervetuloa tutustumaan kuntosaliin ja ryhmäliikuntatunteihin – maksutta – ja nappaamaan avoimien ovien yllätystarjous!

Tiesithän, että Kuntoparkissa et maksa ylimääräisiä aloitus- ja jäsenmaksuja tai sido itseäsi jäsenyyksiin pitkiksi ajoiksi? Meillä voit kuntoilla ihan oman makusi mukaan kertalipulla, 10 kerran kortilla tai kausikortilla. Pääasia, että saat kuntoilusta hyvän olon!

Katso http://www.kuntoparkki.com/ryhmaliikuntakalenteri/

Lisätty 13.01.2018

Siirry ajankohtaista sivulle tästä.


Valid XHTML 1.0 Strict