Ryhmäliikuntakalenterista löydät myös ajastetut virtuaalituntimme. Virtuaalitunnit ovat valkokankaalta näytettäviä Les Mills-tunteja, joissa ohjaajina toimivat kansainvälisesti tunnetut Les Mills-ohjaajat. Kalenterista löytyvät tunnit alkavat pyöriä automaattisesti, joten sinun tarvitsee vain nauttia treenistä! Virtuaalitunneille ei ole ennakkoilmoittautumista.

Tunneille ilmoittautuminen

Live-ryhmäliikuntatunneille on suositeltavaa ilmoittautua etukäteen. Ilmoittautua voit joko

  • Kuntoparkin aulasta löytyville listoille
  • puhelimitse soittamalla tai tekstiviestillä numeroon p. 0400 921 209.

Ilmoittauduthan tunneille viimeistään edellispäivänä klo 18 mennessä. Viikonloppua koskevat ilmoittautumiset ja peruutukset tulee ilmoittaa perjantaihin klo 16 mennessä.

Virtuaalitunnit

Ryhmäliikuntakalenterista löydät virtuaalitunnit ovat valkokankaalta näytettäviä Les Mills-tunteja, joissa ohjaajina toimivat kansainvälisesti tunnetut Les Mills-ohjaajat. Kalenterista löytyvät tunnit alkavat pyöriä automaattisesti, joten sinun tarvitsee vain nauttia treenistä!

Virtuaalitunneille ei ole ennakkoilmoittautumista.

Ryhmäliikuntasalin käyttö

Ryhmäliikuntakalenteriin merkittyjen aikojen ulkopuolella ryhmäliikuntasalimme on vapaasti käytettävissä omatoimiseen treenailuun. Videolaitteilta voit valita itsellesi mieleisen Les Mills-tunnin sinulle sopivaan ajankohtaan. Kysy tarvittaessa neuvoja laitteiden käytöstä ohjaajiltamme!

Pidätämme oikeuden tuntimuutoksiin. Ajantasaiset aikataulut ja mahdolliset tuntimuutokset löydät Facebook-sivuiltamme.