fbpx

Elämäntapamuuttujasta muiden tsemppariksi – Ohjaajamme Julian tarina

Julia on 26-vuotias, raahelainen ryhmäliikuntaohjaaja, joka ohjaa meillä Kuntoparkissa ja Kuntokeskus Raahessa Lesmillsin bodypump- ja bodycombat -tunteja. Julian tausta ei ole ihan tyypillisin lapsesta saakka liikunnasta innostuneen ja liikunta-alalle suuntautuneen ohjaajan tarina, vaan ajatus ohjaajaurasta lähti liikkeelle omasta elämäntapamuutoksesta. Ohessa iloisen, energisen ja innostavan ohjaajamme Julian tarina.

Oli vuosi 2013. Julia oli ajatellut jo pidemmän aikaa, että haluaisi aloittaa jonkin liikuntaharrastuksen. He ottivat pitkän harkinnan jälkeen kaveriporukalla kortit Kuntoparkkiin. Aluksi he ryhtyivät käymään salilla, mutta puhuivat useasti, että olisi kiva käydä kokeilemassa myös bodypumppia.

Lopulta tytöt uskaltautuivat mukaan tunnille ja se vei varsinkin Julian täysin mennessään. Aluksi tyttöporukka kävi lähinnä bodypumpeissa, mutta sitten he uskaltautuvat mukaan myös bodycombattiin. Innostus vain kasvoi. Fiilis oli huikea, kun kuntotaso nousi kohisten, ja joka kerta huomasi jaksavansa tehdä liikkeet paremmin.

Pikkuhiljaa ajatus ohjaamisesta alkoi kyteä Julian mielessä. Siitä jalostui haave siitä, että hän haluaisi olla joku päivä itsekin ryhmäliikuntaohjaaja. Julia alkoi tarkkailla yhä tarkemmin liikkeiden suoritustekniikkaa, niin pumpissa kuin combatissakin, ja treenasi kuntoaan tavoitteellisesti.

Yhtenä päivä Kuntoparkin seinälle oli ilmestynyt ilmoitus, jossa haettiin taloon uusia ryhmäliikuntaohjaajia. Useamman viikon rohkeutta kerättyään Julia otti yhteyden omistaja Jouniin ja huomasi puhelun jälkeen, että oli lähdössä bodypump -koulutukseen ja vuotta myöhemmin käytynä oli myös bodycombat -koulutukset.

Vaikka se aluksi hirvittikin, niin päivääkään Julia ei ole päätöstään sekä yhteydenottoaan katunut. Harrastuksesta tuli rakas ammatti ja omasta elämäntapamuutoksesta arvokasta osaamista, jota Julia jakaa nyt muille hyvinvointiaan kehittäville liikkujille.

Ohjaajana Julia on heittäytyvä, iloinen, mukaansatempaava ja kannustava energiapakkaus. Hänen tavoitteenaan on saada asiakkaat lähtemään tunneilta itsensä ylittäneenä ja hyvällä fiiliksellä. Pääasia, että liikunta on kivaa, asiakkaat viihtyvät ja tuloksia syntyy!

Tutustu ryhmäliikuntaamme