fbpx

Esittelyssä tanssi- ja joogaopettajamme – Johanna Jääskelä

Johanna Jääskelä on saanut kokea tanssin iloa jo 5-vuotiaasta saakka. Hän on opettanut show- ja latinalaisamerikkalaisia tansseja vuodesta 1999 alkaen ja on voittanut muun muassa Parisalsan Suomen Mestaruuden 2005. Harrastettuaan joogaa kymmenisen vuotta, Johanna kouluttautui joogaohjaajaksi Espanjassa vuonna 2008 ja julkaisi mielenhallintaa käsittelevän kirjan vuonna 2015.

Johannan tanssillisilla tunneilla tärkeintä on iloinen asenne. Tunneilla keskitytään erityisesti musiikista ja liikkeestä nauttimiseen, samalla kun rasva huomaamatta palaa ja lihakset vahvistuvat. Jooga puolestaan sopii kaikille, jotka haluavat notkistaa ja vahvistaa lihaksiaan rauhallisesti oman hengityksen tahdissa sekä rentoutua kokonaisvaltaisesti. Kaikki joogaharjoitukset tehdään omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen. joogaan osallistuakseen ei tarvitse olla notkea. Tavoitteena on oman kokonaisvaltaisen hyvän olon löytyminen, josta Johanna on kirjoittanut kirjassaan Lighten Up to Be Enlightened.

Tanssi energisyydessään ja jooga rauhallisuudessaan ovat mitä oivallisimpia stressilääkkeitä ja sopivat kaikenikäisille. Johanna on opettanut ihmisiä aina vauvoista vaareihin. Liikuntakoulutuksen ja -kokemuksen lisäksi, Johanna on kansainvälisesti sertifioitu coach sekä parisuhdevalmentaja, joka on auttanut ihmisiä voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin jo kymmenen vuoden ajan. Tervetuloa Johannan tunneille Kuntoparkkiin, kokemaan tanssin iloa ja joogan rauhoittavaa sekä rentouttavaa oloa.

Johannan liikuntakoulutus:

  • Fressin lastenjumppien ohjaajakoulutus
  • Zumbaohjaajakoulutus
  • Joogaopettajankoulutus (Espanjassa), jatkokoulutus (Bahamasaarilla)
  • Tanssijan koulutus

Asiakkaan suusta Johannasta:

”Kiitos Johanna, olet opettanut minulle kaikkein tärkeimmät tanssista oppimani asiat… tanssimaan vähintään yhtä paljon sydämellä ja sielulla kuin jaloilla.”