fbpx

Jouni Palviainen – fysioterapeuttikonkari ja kuntoutuksen moniosaaja

Kuntoparkin perustaja, Jouni Palviainen, on todellinen fysioterapeuttikonkari ja kuntoutuksen moniosaaja. Hän on kouluttautunut vuosien varrella monipuolisesti tuki-ja liikuntaelimistön tutkimiseen sekä hoitamiseen.

Hänen erikoisosaamiseensa kuuluvat muun muassa tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat, selkärangan sekä alaraajojen toimintahäiriöiden ja kiputilojen kuntoutus, neurologisten sairauksien fysioterapia, lääkinnällinen akupunktio, tukipohjalliset, McKenzie -menetelmä, pilates, aikuisneurologinen kuntoutus (Bobath) sekä työfysioterapia. Edellisten lisäksi Jouni on täydentänyt osaamistaan työterveyshuollon asiantuntijoille suunnatulla suoravastaanottokoulutuksella.

Jouni toimii myös urheilijoiden fysioterapeuttina sekä juniorijalkapallojoukkueen valmentajana ja huoltajana. Eli jos tavoitteenasi on vaivojen ja vammojen ennaltaehkäisy, kuntouttaminen tai toiminta- ja suorituskyvyn kehittäminen lajisi vaatimukset huomioiden, on Jounin osaamisesta takuulla hyötyä.

Jounin työnkuvaan kuuluvat myös Kelan ja eri vakuutusyhtiöiden kautta tulevien asiakkaiden fysioterapia. Työfysioterapeutin koulutuksensa, pitkän kokemuksensa ja laaja-alaisen osaamisensa vuoksi Jouni ymmärtää erinomaisesti työyhteisön problematiikkaa, työn sekä kokonaiskuormituksen vaikutuksia kehoon ja työn merkitystä osana ihmisen hyvinvointia. Työhyvinvointia edistävien hankkeiden (työhyvinvointi-/ yritysvalmennuspalvelut) suunnittelu ja toteutus ovatkin Jounille mieleisiä sekä palkitsevia työtehtäviä.

Jouni tekee työtään erittäin asiakaslähtöisesti ja yksilöllisesti siten, että asiakkaan omat tavoitteet otetaan mahdollisimman hyvin huomioon. Hän pyrkii löytämään oireiden taustalla olevat syyt ja vaikuttamaan niihin, sen sijaan, että hoitaisi vain oireita. Hän pyrkiikin soveltamaan laaja-alaista käytännön osaamistaan viimeisimpään käytettävissä olevaan tutkimustietoon, parhaat hoitotulokset saavuttaakseen.

Jos haluat uskoa oman kuntoutuksesi tai yrityksenne työhyvinvointihankkeen todellisen konkarin ja moniosaajan käsiin, on Jouni silloin turvallinen ja vaikuttava valinta.

Yhteystiedot:

Jouni Palviainen
040 5796866
kuntoparkki@gmail.com