fbpx

Koronatiedote 17.12.2020

Hyvä Kuntoparkin asiakas,

Hyvä fyysinen kunto on yksi tärkeimmistä korona -tartunnalta sekä vakavilta oireilta suojaavista tekijöistä. Useat tutkimukset ovatkin osoittaneet säännöllisen liikunnan olevan todella tärkeää hyvän vastustuskyvyn sekä toimintakyvyn säilyttämisen näkökulmista. Kuntokeskusympäristö on myös todettu erittäin turvalliseksi harjoittelupaikaksi, kunhan hygieniaan, asiakkaiden tiedottamiseen sekä siivoamiseen liittyvät toimenpiteet ovat hoidettu asianmukaisella tavalla.

Meillä Kuntoparkin tiloissa harjoittelu on turvallista. Huolehdimme tehostetusti hygieniasta ja tilojen siivouksesta. Ryhmäliikuntatuntien osallistujamääriä on laskettu, jotta turvavälien säilyttäminen olisi helpompaa. Kuntosalin puolella löytyy laitteiden puhdistamiseen tarkoitettuja desinfiointipulloja ja mikrokuituliinoja, joita toivomme ahkerasti käytettävän.

Vaikka kuntokeskuksen tilat ja pinnat ovat puhtaita, on suuri vastuu myös asiakkaillamme. Tässä asiakkaillemme muutamia tärkeitä asioita huomioitavaksi, niin paikan päälle saapuessa, kuin myös yleisesti:

  • Saavuthan harjoittelemaan vain terveenä
  • Käytä käsidesiä, ennen kuin siirryt kuntosalille (käsidesiä saatavilla asiakaspalvelussa)
  • Huolehdithan turvaväleistä myös treenatessasi

Hyvän käsi- ja yskimishygienian noudattaminen, niin kuntokeskuksen tiloissa, kuin muuallakin on vähintä, mitä jokainen voi tehdä tässä tilanteessa.

Rohkaisemme kaikkia liikkumaan omien mahdollisuuksien ja rajoitusten puitteissa. Kuntokeskusympäristö on tutkitusti todella turvallinen paikka harrastaa liikuntaa, mutta ulkoilu ja kotiharjoittelu ovat normaaliolosuhteissakin suositeltavia harjoittelumuotoa.

Juuri nyt on erityisen tärkeää pitää huolta niin fyysisestä kuin henkisestä hyvinvoinnistaan. Se on myös paras mahdollinen sijoitus tulevaisuuden terveyden ja toimintakyvyn näkökulmasta.

Liikutaan yhdessä korona kuriin,

Jouni & Marjo