fbpx

Meillä kuntoutuminen on vain osatavoite

Fysioterapian tavoitteena on usein paikallisen kivun ja toimintarajoitteiden poistaminen sekä terveyden, liikkumisen ja toimintakyvyn tukeminen. Huomio saattaa kuitenkin usein keskittyä liikaa pelkästään kuntoutettavan kehonosan hoitamiseen sekä normaalia elämää hankaloittavien rajoitteiden poistamiseen. Me Kuntoparkissa emme tyydy pelkästään siihen, että saamme sinut jälleen terveen kirjoihin. Me haluamme auttaa sinua parantamaan niin toimintakykyäsi kuin elämänlaatuasikin kokonaisvaltaisesti. Meiltä löytyy siihen poikkeuksellisen monipuolinen osaaminen sekä erinomaiset tilat, laitteet ja välineet.

Terveys ei ole ainoastaan kipujen puuttumista

Fysioterapia -hoitojakso etenee useimmiten niin, että aluksi testataan, kartoitetaan, keskustellaan sekä analysoidaan yksilöllistä vaivaa tai tavoitetta, jonka vuoksi asiakas on hakeutunut fysioterapeutin vastaanotolle. Sen jälkeen laaditaan yhdessä hoitosuunnitelma, jonka jälkeen asiakas käy tarvittavat kerrat fysioterapiassa sekä toteuttaa laaditut kotiharjoitteluohjeet omatoimisesti hoitokertojen välissä. Kun haitta tai vaiva on saatu kuriin, eikä se enää hankaloita arjen sujuvuutta, päättyy hoitosuhde useimmiten siihen.

Me Kuntoparkissa haluamme olla kuntoutuskumppanisi myös silloin, kun haluat reagoida jo ennakkoon ja toimia ennen, kun vahinko on sattunut. Meidän puoleemme kannattaakin kääntyä jo ennen, kun vaiva on ilmaantunut ja riski konkretisoitunut. Kun joka toisella suomalaisella työikäisellä on jokin elintapasairaus tai tuki- ja liikuntaelinongelma, tai ainakin kohonnut riski sairastumiseen, kannattaa asiaan reagoida myös ennaltaehkäisevästi, jos on vielä onnistunut välttymään pahemmalta.

Me hoidamme polven sijaan ihmistä

Kuntoutuksen osalta otteemme asiakkaidemme hoitamiseen on välittävän kokonaisvaltainen. Emme hoida ainoastaan polvea tai olkapäätä. Hoidamme ihmistä, eikä meille riitä se, että polvi taipuu 90 asteen kulmaan tai käsivarsi nousee vartalon jatkeeksi. Haluamme auttaa sinua paremman toiminta- ja suorituskyvyn rakentamisessa. Terveys ei tarkoitakaan meille kipujen ja vaivojen puuttumista, vaan toimintakykyä sekä täysipainoista elämää mahdollisista vaivoista huolimatta. Me haluamme auttaa sinua elämään mahdollisimman kivutonta, aktiivista, energistä ja hyvää elämää sekä auttaa sinua säilyttämään toimintakykysi mahdollisimman hyvänä niin pitkään kuin mahdollista.

Meiltä Kuntoparkista löytyy ainutlaatuisen hyvät tilat ja välineet niin kuntoutustapaamisilla, mutta myös niiden väleissä hyödynnettäväksi. Hoitojaksoihimme kuuluukin ilman erillistä kustannusta kuntosalimme vapaa käyttö, johon saat hoitotapaamisilla ohjeistuksen. Aerobisten, sydäntä ja keuhkoja harjoittavien aerobisten laitteiden lisäksi meiltä löytyy täysi varustus painopakallisia lihaskuntoharjoituslaitteita sekä pehmeämmällä ilmanpainevastuksella toimivia, etenkin ikä-ihmisten sekä kuntoutuvien käyttöön suunniteltuja, Hur -kuntosalilaitteita.

Tervetuloa tutustumaan, treenaamaan tai kuntoutumaan Kuntoparkkiin erinomaisen monipuolisilla sekä laadukkailla kuntosalivälineillä. Meiltä löydät myös pehmeät, kehoa ja mieltä huoltavat ryhmäliikuntapalvelut sekä tietenkin meidät, sinun hyvinvoinnistasi välittävät, osaavat ja kokeneet fysioterapeutit Jounin sekä Marjon.