fbpx

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Kuntoparkki on fysioterapia- ja liikunta palveluita tarjoava yritys. Yrityksessämme työskentelee sekä fysioterapeutteja että ryhmäliikunnanohjaajia. Yhdessä Kuntokeskus Raahen kanssa muodostamme kokonaisuuden Raahen alueella, jossa on aktiivinen ja kasvava asiakaskunta.

Fysioterapeutti

Haemme joukkoomme tarmokasta fysioterapeuttia työsuhteeseen tai ammatinharjoittajaksi. Työ on tuntityötä. Asiakaskuntamme on pääosin työikäisiä TULE- asiakkaita ja Kelan vaikeavammaisia sekä kuntosaliasiakkaita. Käytössäsi on laadukkaat yksilöhoitotilat ja välineet, liikuntasali sekä kuntosali.

Arvostamme, jos sinulla on hyvät manuaaliset taidot ja olet erikoistunut neurologiseen fysioterapiaan tai sinulla on vastaava työkokemus tai jonkin muu erikoistumisala. Lisäksi katsomme eduksi, jos sinulla on personal trainer koulutus. Arvostamme joustavuutta ja asiakaspalvelutaitoja.

Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä puhelimitse 040 579 6866 tai sähköpostilla kuntoparkki@gmail.com

Personal trainer

Etsimme personal traineria työskentelemään sekä Kuntoparkin että Kuntokeskus Raahen asiakaskunnan parissa ja kehittämään asiakkaidemme hyvinvointia eteenpäin. Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat personal trainerin -koulutuksen, olet energinen ja ulospäin suuntautunut ja etkä pelkää tarttua töihin! Käytössäsi on sekä Kuntoparkin että Kuntokeskus Raahen laadukkaat ja monipuoliset liikuntatilat sekä olemassa olevaa asiakaskuntaa.

Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä puhelimitse 040 579 6866 tai sähköpostilla kuntoparkki@gmail.com

Ryhmäliikunnanohjaajia

Etsimme innokkaita ryhmäliikunnanohjaajia Kuntoparki ja Kuntokeskus Raahen kehittyvään toimintaan. Toivomme, että olet työhösi sitoutunut, energinen, ulospäinsuuntautunut ja nautit ryhmänohjaus tehtävistä. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen ja koulutuksen ryhmäliikunnan ohjaamisesta.

Haemme ensisijaisesti ohjaajia Les Mills tunteihin ja toiminnallisiin crossi tunteihin. Jos koet suurta halua ryhmäliikunnan ohjaukseen ilman aiempaa koulutusta, sinulla on mahdollista kouluttautua meidän kauttamme tarvitsemaamme ohjelmaan. Koulutuksen suoritettuasi sinulla on mahdollista päästä meille ryhmäliikuntaohjaajaksi.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, otathan rohkeasti yhteyttä puhelimitse 040 579 6866 tai sähköpostilla kuntoparkki@gmail.com