fbpx

Oletko Sinä etsimämme sporttinen fysioterapeutti?

Työpaikkailmoitus

Etsimme Kuntoparkin ja Kuntokeskus Raahen tiimiimme liikunnallista, asiakaspalveluhenkistä sekä toimeliasta vahvistusta. Monipuolinen työsi tulee sisältämään fysioterapiahoitotyön lisäksi hallinnollisia, markinointityötehtäviä ja erityisosaamiseesi painottuvia, ohjaus- sekä valmennustehtäviä kuntokeskus Raahen puolella. Ryhmäliikuntaosaaminen, personal trainer -koulutus ja/tai oma liikuntaharrastuneisuus ovat siis hyvää ekstraa työpaikkaa haettaessa.

Fysioterapia- ja kuntokeskus Kuntoparkki on vuonna 2004 perustettu, vahvasta kuntoutus osaamisestaan tunnettu fysioterapia-, ryhmäliikunta- ja kuntokeskus. Raahen ydinkeskustassa sijaitseva Kuntokeskus Raahe on moderni ja monipuoliset kuntosali- sekä ryhmäliikunta mahdollisuudet tarjoava, lähes 1000 neliön laajuinen liikuntakeskus. Tarjoamme yhdessä asiakkaillemme ainutlaatuisen kokonaisuuden terveyden ja toimintakyvyn kohentamisesta aina kunnon sekä suorituskyvyn optimointiin saakka.

Tulet toimimaan molemmissa, viihtyisissä sekä remontoiduissa työympäristöissämme ja palkkauksesi muodostuu hallinnollisten tehtävien kiinteästä osasta sekä fysioterapia- ja ohjaustyön provisiopohjaisesta osuudesta.

Toivomme löytävämme sinut pirteä, energinen ja toimelias tekijämies tai -nainen. Mikäli kiinnostuit, niin olethan pian yhteydessä minuun. Odotan innolla yhteydenottoasi!

Terveisin,

Jouni Palviainen
Toimitusjohtaja
Kuntoparkki ja Kuntokeskus Raahe
p. 040 5796866
jouni.palviainen@gmail.com
www.kuntoparkki.com
www.kuntokeskusraahe.fi